tisdag 6 december 2011

Julbord

Som sagt i lördags var vi på Casinot på julbord med show av Lars Vegas trio. Mycket bra julbord och en jättebra show bjöd dom på. Innan vi åkte dit åt och drack vi lite smått och gott hos oss. Vi började med glögg och pepparkakor med ädelost sen provade vi ett nytt vin som jag verkligen kan rekommendera, Montecillo Crianza, och till det hade jag gjort västerbotten inbakade oliver, snittar med mangosalsa toppat med parmesan, baconlindade dadlar samt serranoinlindad sharonfrukt med stiltonost.



På söndagen så monterades den nya kranen in...har ju "väntat" sedan köket renoverades...skämt åsido vi har inte fått fingrarna ur..men nu så äntligen blank och fin.


Och nu är den köpt, plastgranen.  Ser inte så vacker ut här men det är en bild
före

efter
Tycker den är ganska fin ja men inte äldsta dottern hon tycker jag är en grinchen...hahahaha. Den fula foten som består av ett enkelt kryss vilket inte var så snyggt döljdes med en jutevävssäck och ett rött sidenband. Nu väntar vi på att barnen ska komma hem och klä den....

Idag ska jag göra dom stora pepperkakshjärtana om jag hinner före hockeyn vill säga och idag hoppas vi naturligtvis på vinst igen mot MODO.

Till middag så ska jag prova på att göra ett nytt recept på morotssoppa den är smaksatt med ingefära toppat med en fetaoströra med gröna linser.

Inga kommentarer: