torsdag 13 oktober 2011

Resumé


I helgen var vi och hälsade på i Eskilstuna och Västerås igen. Vi fick för första gången åka nya vägen vilket var helt överlägset nu väntar man bara på att man ska slippa Njurunda. 



Dotter S hade bokat bord på restaurang Grappa så vi hann precis dit och dessutom ta en liten aptitretare
före.


 Åååå vad mat vi fick. Trots att dotra varnade oss för att det var stora portioner så tog vi ändå in en tapas tallrik och ett fat med vitlöksbröd och det delade vi på tre och det blev lite kvar iallafall. Maken tog en pizza och vi åt en var sin sallad. Dessa sallader kunde man beställa både som hel och halv. Dotra tog en halv och fick ändå lämna och jag tog en stor och fick göra likadant. Vid 22-tiden dök B upp och då styrde vi kosan till Bishops för några goda öl.


På lördagen åkte vi till H & M där vi invigde det nya köpcentret på Erikslund. Några butiker fanns det väl som inte finns i Birsta annars var det lika. Sen laddade vi för hockeyn och det gick ju mindre bra men vi blev vinnare i Canastan för kvällen iallafall.

På söndag morgon drog herrarna till golfbanan och vi tog bilen mot Stockholm. Första skjutsade vi B till Järfälla ishall och vi intog affärerna i Barkarby, det blev dåligt med shopping. Därefter släppte vi av dotter H vid tågstationen för hemfärd till Liegatan och vi styrde kosan till Värmdö ishall för div.1 hockey och vinst med 3-2. Innan vi åkte hemöver i regnet så käkade pizza på Hammarby pizzeria och droppade B hos sin syster.
Måndag förmiddag fyndade dotter S längdåkningsskidor, 70% = 1400:-. Därefter åkte vi till Hallstahammar dels för att gå på Åsbygård och sen hälsa på på dotter H:s nya arbetsplats Sandvik.


Gjorde inte heller några inköp på Åsby gård men en stor god räkmacka fick slinka ner iallafall.

Väl i Eskilstuna blev det inhandling av div varor för några storkok. Dock inte lätt i ett studentkök med trinett. Tur ändå att hon köpt en liten pytte ugn på Jula som funkar hur bra som helst. Vi gjorde Indonesiskgryta, kalops och köttfärslimpa.
Mitt i alltihopa blev det en hårklippning också därav sax och kam på bordet.

Inga kommentarer: