tisdag 15 november 2011

Det drar ihop sig

Ja, hörrni julen närmar sig med stormsteg och inte en enda snögnutta ännu. Nu får den faktiskt ta och komma för igår inköptes det ett par nya längdskidor. Nu till helgen måste jag börja göra advent för att hinna med. Vi ska nämligen åka till Västerås/Ullared helgen därpå alltså 1:a adventshelgen tillsammans med H:s svärisar. Det ska bli kul men säkert lång kö in då dom flesta har fått lön.
I år firar vi julen hos bror och svägerska. Julklappsdragningen är gjord vilket innebär att vi vet vilken vi ska köpa klappen till. Ifjol var det första gången vi gjorde så och det tror jag vi fortsätter med.
Denna vecka får vi svar på om vi möjligen får hyra någon av SCA:s fritidsstugor under vintern och våren. Vi har ansökt om Sälen, Hamra och Gran Canaria. Sälen har vi aldrig varit i tidigare men har lagt in ansökan om en vecka i februari då dotra med kompisar ska åka Tjejvasan.
Sen kanske vi har nåt annat kul på gång efter jul närmare bestämt på annandagen men det kan vi bara göra om Västeråsarna kan vara lediga. Dotra H håller på att titta över kostnaderna för att slå igen sin arbetsplats mellan jul och nyår...så vi får se, håller tummar och tår.
Imorgon onsdag ska vi bjuda Pappa och Inger på försenad farsdagsmiddag då dom var upptagna på annat i söndags. Det blir Tacos som han tycker är så gott.
På torsdag är vi på jobbet bjudna på hockey i ABAK-logen och naturligtvis hoppas vi på en tre poängare dagen till ära.
Tänkte lägga in en bild på fjolårets adventsgran men det kommer inte upp några bilder i Picasa utan bara grå rutor så jag trycker på en bild slumpmässigt och då visar det sig att det är en bild på tacos...hahaha...så det fick bli den istället då. Det är säkert fjolårets farsdagsbjudning.

Inga kommentarer: