måndag 7 november 2011

Partaj

Då var helgens födelsedagspartaj över, 30 pers fick faktiskt plats i vardagsrummet trots allt. Det började med champagnefrukost med döttrar, måg och kusin med man. Sedan begav vi oss till Himlabadets relaxavdelning för bad, bastu och lite rutschkanor. Det kommer vi göra fler gånger för det var jätte fint och mysigt. Därefter drog vi hemöver för att iordningsställa det sista av maten, Italienskbuffé.

Vi startade med bål och lite tilltugg, laxrullar och kräftsnittar med brännvinsost. Därefter blev det melonbåtar med serranoskinka, mozzarella caprese, marinerade champinjoner, pastasallad med pesto, salami, oliver, dubbelmarinerad fläskfilé, kycklingspett, rostbiff, curry och vitlökssås, örtagårdssås, grillad marinerad sparris, tomat och ädelostsallad, 2 x potatissallad, laxpaj, brie-och kantarellpaj, tomat-och fetaostpaj, kusin F goda rödbetor med chevréost samt bröd med färskoströra med soltorkade tomater och svarta oliver...brieost och frukt. Därefter kaffe och Prinsesstårta med avec.

Sedan blev det paketöppning...vilka presenter. Bl a så fick jag av mina barn med respektive tandemhopp från flygplan som kommer att gå av stapeln i Västerås under våren. Fick också ett presentkort på tandemskärmflyg av makens släkt. Casinobesök, fina ljusstakar, ett "bauta" stort fat med skålar till, thaimassage, en stor skål Le Creuset med frukt, 4 st formar och stor bakform från Gerbera, viner, presentkort, en fin pokal från canastaförbundet, en klocka, pengar och en massa fina blombuketter. TACK ALLA!!!

Sedan fick vi klä på oss för en liten vinfrågeslinga som döttrarna hade ordnat med. Sex stationer med frågor och smakprover om vin och öl....jättekul. Den avslutades med en Irish Coffee så att vi skulle återfå värmen i kroppen. Kan verkligen rekommendera att göra denna "lek" men det krävs många många muggar, hela 240 st användes som skulle märkas upp och hällas i. TACK än en gång!!!


Klockan 03,00 stängde vi köket med lite nattamat.

Tack för alla presenterna och en oförglömlig dag!!

Inga kommentarer: