måndag 31 januari 2011

Fredagsmys

Det blev det med räkor och ostbricka med ett gott vitt vin till. Sen följde vi Let´s dance tills Skavlan började. Sen fick jag nån idé om att vi skulle ta en tur på längdskidorna på lördagmorgon och maken bara skrattade. Det var säkert 15år sedan sist. Sagt och gjort upp på lördagsmorgonen för att leta reda på rariteterna. Sen går det ju inte att bara valla på dom lite enl maken utan här måste stora vallalådan fram med allt vad det innebär. Antagligen så sitter det kvar sedan dotras skidkarriär. Vätskebältet var inte tätt så det fick vi lämna hemma. Maken har Henrik Forsbergs gamla pjäxor så vi var lite oroliga om han skulle bli förkyld på kuppen men verkar än så länge klara sig. Vi tog bilen ner till golfbanan där dom dragit upp ett jätte bra spår, inga backar. Vi körde 3 km spåret i världens motvind men med strålande sol, ibland stod vi helt stilla. Kan säga att mina skidor kommer nog hamna på tippen så dåliga är dom men man vill ju inte köpa nya det första man gör. Jag har tagit foton och filmat med telefon ifrån spåret men hittar inte sladden för överföring, kanske lika bra det...haha.

Därefter skyndade vi oss hem för att grilla ute medans det fina vädret höll i sig, i lä vill säga, men det hann vi inte utan vi fick äta inne.


Vi hann med en tripp in till Birsta också innan det skulle bli uppladdning inför hockeyn som igen blev en rysare med en sen kvittering och straffar. Inte vilken straff som helst heller utav Hirschovitz.

På söndagen tog vi åter på oss skidorna för att köra 5,5 km spåret och denna gången ingen motvind men däremot en massa skräp i spåret. Åkte hem och bytte om för skottning av tak i stugan i Ljustorp. Tur att J har åkt skoter där så att vi inte sjönk ner mer än vad vi gjorde för det hade vi inte orkat. Vi bar upp stegen och la den på altantaket och när nästan allt var klart så skulle stegen bara flyttas så att vi kom åt under den ja då far resterande snön med stegen på iväg och maken blev tvungen att ta spjärn och trampar då ner igenom platstaket, vilken syn. Nu säger han att nästa år blir det plåttak på alltihop.



Ikväll är det hockey igen och vi hoppas naturligtvis på 3 poäng, inga sena kvitteringar emot oss och inga straffar. Kanske vi får se vårt senaste nyförvärv också, Carl Klingberg. Undra om vi hinner en tur i spåret innan det blir för mörkt idag??? Himlen är ju ganska grå så det blir nog fort mörkt eller??

Inga kommentarer: