tisdag 11 januari 2011

Nytt år 2011

Ett gott nytt till er alla. Nu har mina älskade barn farit hem och allt börjar blir som vanligt igen.
Vi var ju som sagt befriade från allt på nyårsafton i år och vi var naturligtvis väldigt nyfikna hur herrarna skulle fixa allt. Kan säga att dom gjorde det med bravur. Det blir svårslaget det här årets nyår men vi har ju lite tid på oss. Det började med att vi var tvungen att kliva upp relativt tidigt och vara tillgängliga. En efter en dök brudarna upp hemma hos mig och då blev vi utkommenderade på en promenad på ca 1 tim. Vi gick ner på isen nedanför golfbanan med hundarna och solen sken men det var ganska bitigt i kinderna ändå.
Väl hemma igen blev vi bjudna på kaffe och cointreau. Sen skjutsades vi vidare och i bilen så for tankarna och fantasin allt från bada isvak till spa på Södra berget. Vi svängde av mot Vivsta och badhuset som vi hade alldeles för oss själva i flera timmar. Bada, bubbla, basta och sola. Väl där så står det ett dukat bord med ost, kex, frukt och vin samt ett bord med 4 stycken guldpaket. Som barn på julafton slet vi upp dom och däri fanns härliga bad/morgonrockar.
 Vi bubblade, surrade och åt och drack. Efter ett par timmar kom Patrik med en lättare lunch med rostbiff och potatissallad.

 Vi blev hämtade för att göra oss iordning och blev bjudna på longdrinks...gott!!

 Vi trodde vi skulle få äta med plastbestick och papptallrikar men dom hade dukat så fint


Fick tyvärr ingen bild på efterrätten men den var jättegod
Sen blev det en spelomgång som vi damer naturligtvis vann, fel på spelet sa herrarna

Sen har vi sportat en hel del, framför tv:n iallafall. Eftersom vissa sändningar gick i varandra så blev vi naturligtvis tvungna att ta upp teven från köket för att inte missa något.



Inga kommentarer: