onsdag 26 januari 2011

Ny ledighetsvecka

Ja, då är det en ny ledighetsvecka igen då. Bäst att passa på att njuta för snart är det slut på det roliga. Börjar igen med heltid den 28 februari. Det har väl kanske inte varit rätt årstid men så är det när man har ett säsongsbetonat jobb. Allt börjar ju trappas upp fr o m vecka 9 då pinnglassnyheterna släpps. Tror jag har hittat en favorit redan och för att inte avslöja för mycket så är det en strut som är storfavorit för väldigt många fast med päronsmak...mums.

Idag klev jag upp strax efter 8 och åt en tallrik med fil och Pauluns nya flingor med kanel. Jag tycker dom är jättegoda och inget tillsatt socker och bara 19 g kolhydrater per portion a´ 30 g. Sen tog jag en kopp kaffe innan jag gjorde ordning två stycken köttfärslimpor. Sen blev jag så sugen på svägerskans köttfärspaj häromdagen så det blev en långpanna av denna rätt också. Båda dessa rätter ska få åka ner till Södermanland vid tillfälle. Men jag måste ju prova en bit själv också till lunch med en avocadosallad till. Nu blir det en dusch och sen en uppladdning av spotify för här ska en stor hög med kläder strykas.

Här har jag redan paketerat köttfärslimporna det blir 2 middagar åt dom var.

I söndags åt vi lördagens rester till lunch så vi blev lite sugna på någon efter allt sporttittande så vi tog och grillade falukorv i braskaminen. Det är alltid lika gott. Nu längtar man till att få göra det utomhus också. Men idag är inte direkt något vårväder inte, 15,6 grader men dock en blå molnfri himmel.


Till slut vill vi säga GRATTIS till kusin Eddie som fyller 23 år idag
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA
hoppas du får en härlig dag

Inga kommentarer: