måndag 23 november 2009

Grattis tjejer!

Till stafett guldet igår i Beitostölen och även till de fina individuella placeringarna i lördags...riktigt kul. Nu ser vi fram emot skidskyttetävlingarna oxå.


Igår bakade S och jag. Vi gjorde lussekatter och en drömtårta men ambitionen var att vi även skulle hinna göra de årliga stora pepparkakshjärtana och svärmorskakor men det hann vi inte.
Vi gjorde nämligen ett Sollefteåbesök för att se B spela. Riktig skitmatch men det blev 2 poäng tillslut. B gjorde 3-3 i spel 4 mot 5 i matchens sista minut...mycket bra jobbat, och sen vann dom i förlängningen. Stannade sedan till hos B:s föräldrar på vägen hem och där blev vi bjudna på hamburgare och kaffe...trevligt.


Kunde inte hålla mig heller, konstigt?, så i lördags sattes julgardinerna upp och det blev kanonfint. Sen bytte jag även till de vita stolsöverdragen i vardagsrummet. Det är ett riktigt tråk göra med all strykning men nu är det gjort och då känns det riktigt bra. Tog fram alla stjärnor och stakar också så nu är det bara att fundera lite på vart dom ska stå. Det blir nog en liten annan placering i år mot för ifjol. Ombyte förnöjer. Hann med lite pyssel också. Gjorde några tändsticksaskar fina med julmotiv. Sen var det hockeykväll, och en trist sådan när det blev förlust. Nu hoppas vi på en vinst ikväll då laget möter Djurgården hemma.

Inga kommentarer: