fredag 27 november 2009

Skräll

Vilken skräll Timrå ställde till med igår...helt otroligt. Vinna på bortaplan mot HV71 det var det nog inte många som trodde...Challe han måste ha varit hos Saida han eller hur?? Stack ut hakan och sa att dom skulle ta 3 poäng. Vilken målvaktsinsats av Lindbäck motade hela 53 skott och långa armar. Hoppas nu bara att det inte är någon värre skada på Henrik Petré...borde varit utvisning eller???

Idag blir det att göra gardinbyten och advents fint hos mor och far...stor lägenhet och mycket fönster. Mamma är ju inte så pigg då hon går på cellgiftsbehandling. På försommaren så drabbades hon av skelett- och levercancer som en följd av sin bröstcancer. Hon är en riktig kämpe. Hon fyller dessutom 70 år 1 december. Hoppas hon har en bra dag då så att hon kan fira dagen hos oss i Fagervik...kan vara skönt med lite miljöombyte.

Imorgon är vi och två par till bjudna på trerätters middag hos bror och svägerska efter hockeyn. Vi, svägerskan och jag, har funderat och läst recept under veckan och vi tror att vi har komponerat en bra meny. Skriver inget om den nu på fall att någon av dom är läsare av min blogg.

Trevlig Helg!

Inga kommentarer: